Bröstförstoring utan operation Stockholm

Bröstförstoring utan operation, Stockholm, Goteborg

 

Bröstförstoring utan operation, Stockholm, Goteborg | Fett överföring | Bröstinjektioner

Naturlig bröstförstoring med säker och effektiv Autolog fett överföring.

Bröstförstoring med bröstinsprutningar, Stockholm, Goteborg, består av att absorbera fett i ditt önskade område med en mycket liten kanyl med 2 mm diameter och omedelbart ympa detta fett i din bröst med samma kanyl utan hudskärning, inga ärr och kortast bröstförstoring.

I motsats till bröstimplantat som innebär hudskärning, möjliga ärrbildning och ofta onaturliga resultat, ger Fat Transfer Breast Enlargement en bra naturlig form för dina bröst.

Naturlig bröstförstoring med säker och effektiv Autolog fett överföring.

Fettöverföring Bröstet tar 1h30, patienten lämnar kliniken omedelbart efter att proceduren är avslutad med enbart en begränsning av det behandlade området.

– Bröstförstoring är snabbare.
– Ingen driftstopp.
– Inga ärr.
– Naturliga och permanenta resultat som strider mot bröstimplantat som behöver ändras inom högst 10 år.

Bröstinjektioner med fett är det mest krävande förfarandet som involverar Fat Transfer.

Vår stamceller berikad fettöverföring bröstförstoring

Vi erbjuder mest avancerade Fat Transfer-behandlingar, och alla våra Fat Transfer-förfaranden är stamcellsfettöverföring, dessutom använder vi den senaste tekniken, WAL-tekniken, vilket möjliggör skonsam och högpresterande fettskörning och ympning.

Fettskörning är huvudtiden för denna procedur, vilket kräver en stor kunskap och rätt material eftersom det är det enda sättet att extrahera fettceller och stamceller från givarplatsen och hålla dem vid liv tills överföringen är klar till bröst, händer, ansikte eller skinka.

I vår klinik tvättas fettceller ur givarplatsen med en jämn vattenstråle, vilket undviker alla fysiska och termiska traumatism som skulle skada cellerna, och sedan utan behandling eller centrifugering, berikas fettceller med stamceller och ympas med en speciell kanyl med specifik diameter, beaktas med hänsyn till att man inte undviker ympning, vilket gör att stamcellerna kan omvandlas till blodceller och hjälpa blodtillförseln mot den nya feta fettet som är avgörande för processens framgång.

Detta stadium som består i att berika dina fettceller, en gång aspirerad, med dina stamceller, förstärker kvaliteten på fetttransplantatet och garanterar permanenta resultat.

Hur gör vi en skillnad?

1. Först
Vår fettöverföring till bröst eller skinka är mild och mjuk eftersom aspiration av fett utförs med de senaste avancerade enheterna, det vill säga en vattenstråleassisterad fettsugning, vilket gör att förfarandet kan utföras under lokalbedövning utan sjukhusvistelse för att undvika risker och lång återhämtning av allmänbedövning och immobilisering.

Denna mjuka sugning av ditt fett tillåter å andra sidan att bevara fettceller medan de aspireras från kroppen.

2. Andra
Vi utför enbart stamceller Fat Transfer, vilket är kapital om vi beaktar långvariga resultat.

Är du en bra kandidat till Fat Transfer Breast Augmentation, Stockholm, Goteborg?

Med tanke på Fat Transfer Breast Augmentation är du en bra kandidat om du vill lägga till upp till 2 koppstorlek till varje bröst som är 250-300 ml.

Du är inte en bra kandidat för bröstförstoring med bröstinjektioner om du vill ha stort bröst.
(mer än 2 koppar – mer än 300 cm i varje bröst)

Hur sker bröstinjektioner i Stockholm, Goteborg?

Ett kostnadsfritt samråd är bokat hos vår välkända styrelsekreterade plastikkirurg som har mer än 20 års praktik av plast, estetisk och rekonstruktiv kirurgi och specialiserat sig på fettöverföring till bröst och rumpor.

Förfarandet sker på vår klinik i Stockholm, Goteborg.

Kosttillskott, ökning av bröstförstoring, priser, Stockholm, Goteborg, hur mycket kostar bröstinjektioner

Från 4000.